Tilbakeblikk september 2022

Mens det er sensommer i Nordtyskland, er det høst på Sørlandet i September 2022. Jeg vil alltid savne de myke overgangene mellom årstidene som gjør at hver årstid er cirka like lang. Men ikke noe å gjøre med det. Enda en sommer som er gått. September er veldig travelt, kanskje ikke det klokeste å legge ferien sin der.

Ferie – endelig

Jeg er ikke god til å ta ferie, men i midten av september gikk en langtidsplanlagt 5 dagers ferietur fra stabelen. Samboeren og jeg skulle være sammen noen dager med foreldrene mine. Begge er godt over 70 og jeg føler at jeg vil bruke så mye tid som mulig sammen med dem så lenge det lar seg gjøre. Er jo ikke bare bare å reise til Tyskland en kjapp tur.

September 2022 med utsikt over Østersjøen fra en turvei ved siden av.
Turveier direkte ved sjøen er godt å ha.

Vi hadde booket rom på Landhaus Oseeblick – et privateid hotell 40 minutter fra Flensburg mot Østersjøen. Et vanvittig flott område som jeg oppdaget da jeg var på ei ukes fasteferie i mai i år (ja, sånn en uten mat. Noen ganger gjør man teite ting. Kurslederne var veldig esoteriske, men det er en annen historie).
Det ble en god del koselige dager, med både god og veldig dårlig vær, vi hadde både korte bukser på oss den ene dagen og ble klissbløt den andre.

Foreldrene tok med seg EL-syklene sine, så kunne de sykle og samboeren og jeg gå og treffes på hverandre i midten. For å ta pause sammen på en benk med utsikt til sjøen.
Det ble mye god mat, fine turer og omgivelsen kan virkelig anbefales.
Hotellet har svømmebasseng og badstue, så det ble en del tid der også.

Fire voksne sitter på en benk i naturen og kikker inn i kamera.

Dagene gikk fort, jeg rakk ikke engang å plukke PC-en ut av veska. Tirsdag tilbake, onsdag på jobb og onsdag kveld ble jeg av et eller annet matforgiftet og tilbrakte resten av kvelden på badet. Egentlig skulle jeg reise videre torsdag ettermiddag til neste arrangement, men sånn ble det ikke.

You 2.0 – en helg med selvutvikling

Relativt kortfristig hadde jeg bestemt meg for å bli med på en helg med selvutvikling på Lysebu – det historiske hotellet på Holmenkollen, eid av Fondet for dansk-norsk samarbeid. Programmet begynte fredag kl 10, så jeg skulle komme allerede torsdag. Siden jeg var helt elendig etter matforgiftningen, men feber opptil 40 grader, måtte jeg forskyve. Fredag kl 8 reiste jeg hjemmefra og kom litt forsinket frem.

Det som fulgte var 3 dager med masse input, med oppgaver, rom for å le og gråte, for å være litt sint og flotte overraskelser. Vi ble dyttet ut av komfortsonen, noen ganger nokså langt, men for en god og gøy gruppe det var. Jeg var heldig og visste at Trine fra Kunstkolonialen skulle være der også. Vi er kjent fra før fra e-handelsnettverk her på Sørlandet. Veien hjem ble ekstra koselig fordi Trine satte på hos meg.

Dame i rød bukse stå foran en presentasjon og peker på tavla.

Høst/vinter-stoffer er kommet

September er en av månedene vi har mest å gjøre bak kulissene. Leveringene med høst- & vinterstoffer kommer på paller og i pakker. Alt skal registreres, bildene søkes hos leverandør eller tas selv. Artikkelkort skal produseres med både beskrivelse og strekkoder, stoffene legges ut i nettbutikken og markedsføres. Det er egentlig lite rom for annet, derfor ble det også lite blogging.
Her snakker vi nesten 400 forskjellige bekledningsstoffer pluss ganske så mange nyheter innen vevd bomull også.

Stoffruller med Softshell ligger stablet på et bord.

Det som ellers skjedde i september 2022:

  • Egenpleie sto på planen, jeg rakk en trening hver uke, gikk på fotpleie (gavekort fra bursdagen), vært på Thai-massasje (også gavekort) og vært til frisør.
  • Vektnedgang har stoppet helt opp. Helsa er ikke helt på topp, jeg er mye trøtt og har vondt i ryggen og da blir det en god del dårlige valg på kvelden.
  • Jeg har startet på et Salsa-kurs – jeg danset sist for 18 år siden og hadde lyst å se om det er like gøy. Husker lite, men det går fint.

Dette blogget jeg i september 2022:

Det stoppet litt opp og jeg fikk ikke ut mer enn 12 av 12 – foto-dokumentasjon av en dag i arbeidslivet og månedens tilbakeblikk for august.

Det skjer i oktober 2022:

  • Butikksjefen Irene og jeg skal ha et møte med Marit og June fra Scrappegarasjen
  • En dag til forhandlermøte hos Janome/Babylock
  • Stoffdronning skal ha et strategimøte med ekstern møteleder
  • 3 konserter står i min kalender – tid for mer fritid

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cookie Consent with Real Cookie Banner