Tilbakeblikk november 2022 – overskygget

Om noen spør meg hvordan november var, så er ordet ‘overskygget’ det første jeg kommer på. Lenge siden jeg har følt meg så lite frisk som for tiden. Også lenge siden at jeg kan huske så lite av en måned som nå. Hjelper ikke at det knapt er tatt bilder. Men får se hva kalenderen og telefonen sier.

Alle er syke

Den første uka i november forsvant i sengen, mer eller mindre. Jeg klarte å levere bilen min til verkstedet (dekkskift, en feilmelding og oi, bruksforbud pga glemt EU-kontroll). Så gikk jeg til sengs med influensa og kom meg ikke ut for uken etter. Månedens egenmeldinger tyder på at alle på jobb har vært syk i noen dager, men vi holdt oss flytende på lavt nivå i starten av november.

Butikk-søm – Minikrea 117

Målet var å få sydd mer, og hovedmålet er da å sy påbegynte prosjekter ferdig. I dette tilfelle 2 vesker – en i Heavy Washed Kanvas og en i strikket Softshell. Jeg har sydd veske i softshell før, forgjengeren av den her som er Minikrea 117. Den ble veldig slapsete uten stabilisering.
Denne gangen har jeg sydd med H250 på fôrstoffet. Strikket softshell er 2 lag og det ble gaaanske tykk. Men gikk fint. Er nokså fornøyd.
Den i Heavy Washed Kanvas har ikke stabilisering og holder fint fassongen. Jeg vurderer å holde sykurs på den, men vil engang til sy den på ‘vanlig’ liten maskin for å se hvordan det går.

2 vesker av type shoppingbag. En i petrol og en i kaki. Begge med lange hanker.

Mastermind nettbutikk

Thomas Moen fra Moen&Co og Marthe Kloumann fra Netthandelsskolen har slått seg sammen til å ha ett år med Mastermind for små og mellomstore nettbutikker. Vi er så heldig å få være med og lærer masse nytt. Også er det råflott å dele erfaringer med andre nettbutikker. Alltid skremmende mye jeg ikke kan og vet.
Vi var bl.a. litt innom kampanjer og planlegging og mye annet nyttig. Som oftest tar jeg skjermbile eller bilde med telefon og skriver ned etterpå i boka mi med all klok info jeg aldri husker.

Noen stikkord til tema kampanjer.

Det som ellers skjedde i november 2022:

  • Foreldrene mine booket ei uke med Cruisebåt og hadde en hel dag opphold i Kristiansand. Veldig hyggelig å se hverandre litt før jeg reiser ned i jula.
  • Besøk av en god venn, ut til middag med mange forskjellige mennesker
  • Black Week som har spise mye energi og mye tankekraft. Det som er klar til neste år: tilbake til røttene, betyr kun Black Friday til Cybermonday.
  • en formiddag med kunnskapspåfyll av Falk Media – snapchat markedsføring, linked in og hvordan man kommer i avisen uten å betale for det.

Blogginnlegg fra november 2022

Det som kommer i desember 2022

  • Rampenissen er på besøk hos Stoffdronning og dokumenteres i stories på Instagram og Facebook.
  • Varetelling, budsjettplaner og planleggingsmøter
  • Juleferie hos foreldrene i Tyskland
  • evtl. min første gratis online kurs, får se…

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cookie Consent with Real Cookie Banner