Tilbakeblikk desember 2022

Starter måneden med restene av influensaen og avslutter med sykemelding også. Sjelden at en måned føltes så misslykket. Selv langt inn i januar klarer jeg ikke å finne noe særlig positivt uten å virke klagete, men en liten tilbakeblikk desember 2022 skal jeg klare, i allefall om jeg tar med litt av det som skjedde på jobb.

Rampenissen flyttet inn igjen

De siste årene har vi hatt rampenissen på besøk. Også desember 2022 flyttet han inn hos Stoffdronning og presenterte seg daglig med nye sprell i våre Facebook- & Instagram-stories. Heldigvis er vi mange nok som jobber i Stoffdronning, sånn at vi har nok av ideer, hva han kan gjøre. Men ikke usannsynlig at dette var siste år han var på besøk. Får se.

En rampenisse sitter på noen stoffruller med julemotiver.

Nye bomullsstoffer

Det er fremdeles mange stoffer som er forsinket. Den her kom ikke i september/oktober, men i starten av desember.
Stoffene kommer fra Art Gallery Fabrics i en nydelig vevd bomullskvalitet, nesten som poplin. Serien heter “Eclectic Intuition”, designer er Katarina Roccella.

Flere stoffbiter i ymse farger ligger foran en stoffpakke.

En ny stoffpakke i batikk har jeg satt sammen selv, “Norwegian Forest”. 20 stoffbiter i både 30×55 cm og 50×55 cm. Jeg skal sy et enkelt ‘jakt-teppe’ ut av den sammen med en oransje Grunge – men det blir nok i slutten av januar eller i februar. Den må bare bli ferdig til Quilteforbundets årsmøte i mars..

En stoffpakke i brune og grønne batikkstoffer ligger å vises frem.

Juleferie og julemarked

Før jul er alltid en god tid til å reise til foreldrene mine. Det er allerede litt stille i nettbutikken, vi begynner så smått med varetelling, og det er rolig på epost og telefon. Sjelden vi får varer direkte før jul heller. Så rundt den 18. desember pleier jeg å reise til Tyskland. Jeg får da både julemarked med meg og har noen dager hvor jeg kan slappe av. For i romjula må jeg hjem igjen, det er romjulssalg, varetelling og årsoppgjør på regnskap.

Men det ble noen fine dager. På veien ned stakk jeg innom en ukjent bekjent i Hamburg. Silke er sammen med meg på The Content Society, blogg-felleskap av Sympatexter. Vi liker hverandre online og nå også offline.
En besøk hos bestevenninna i nabobyen sto også på planen. Ellers fikk jeg endelig lov å sove hos broren min i det ubrukte gjesterommet, og slapp dermed sofaen.

Årets første og eneste labbetur – det er SÅ mye mer gøy å jogge i flat terreng!

Fikk også endelig sett en gammel skolevenninne igjen, vi spiste frokost sammen på restaurant i sånn ca 4 timer, for å så treffes noen kvelder senere engang til.

Julemarked er masse boder med mat og drikke, pluss en del vræl og en del fine håndlaga saker. Mens pappa har julepunsj med alkohol, har mamma og jeg barnepunsj uten. En en blanding av eplejuice, solbær og diverse krydder. Varmt så klart.

Jeg hadde rimelig lite lyst til å reise hjem og kunne fint ha tenkt meg ei uke til. Eller to. Men sånn er det da.

Britta Hohne med foreldre på julemarkedet

Det som ellers skjedde i desember 2022:

Et tykk lag is på parkeringsplassen og ved inngangsparti i Saga Terrasse 10, Vennesla, romjul 2022
Etter jul kom jeg hjem til dette – tykk is på parkeringsplassen. Ble veldig redd da bilen begynte å skli da jeg kom hjem etter etter midnatt. Jeg kunne jo ikke se noe. Brukte neste dag noen timer til å strø, jeg er ikke i god form (må hentes lengre ned fra kommunens sandkasse).
To katter som ser på hverandre, derav den ene som ligger og den andre som står
Stortsett er det knurring fra Miss Rosali sin side (vår katt til venstre), men nabokatten Mjautcho har klart EN vennlig nærkontakt. Han kommer seg inn ved åpne katteluka fra utsiden.

Dette blogget jeg i desember 2022

Frempek januar 2023

  • Varetelling spiser alltid den første uka, så kommer salget av stoffer og demo-maskiner.
  • Mastermind-møte netthandel, hvordan vinner vi 2023…
  • Bli friskere står på listen og ny legetime.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cookie Consent with Real Cookie Banner