12 av 12 – mars 2024

Himmel og hav, det er helt vilt hvor fort en måned kan gå. Igjen har vi hatt den 12. hvor jeg skal kjapp dokumentere dagen med 12 bilder

Jeg lar meg vekke av Miss Rosali – hun er nå 11 år gammel og kan bli ganske så plagsomt på morgen. Fordi det er tid for mat. Og kos. Og være av prinsippet i vei.

Jeg hadde ekstra lagt meg en lapp kvelden før – sånn at jeg ikke IGJEN glemmer å ta bilder.

På kontoret venter det kaos fra mandagkveld. Jeg er Kickstarter og holder mitt først online kurs om stoffer. Uke 2 handlet om vevde stoffer og jeg viste mange prøver.

Alltid veldig tilfredsstillende når det er ryddig og jeg er klar til å jobbe igjen.

Fra kl 10 til 11 på tirsdager har jeg Co-working med andre Kickstarter fra Somba – som alle lager online kurs. Frokosten min skimter i høyre hjørne.

På Stoffvalg-kurset mitt spør noen om oilskinn er lett antennelig pga at den er mettet med paraffinvoks. Det får meg til å gjennomføre en test på kjøkkenet der jeg brenner både kanten og midt på stoffet. Den er altså IKKE lett antennelig. I kanten brenner den som vanlig bomull, bare med litt mer flamme.

Det er ikke min skyld at brannalarmene går – det er igjen i en av leilighetene det enten matos eller dusjdamp har løst ut. Men hele kvartalet er jo ett bygg og må derfor evakueres. Kjedelig for oss og kundene. Det skjer også så ofte at det finnes mange som ikke forlater leilighetene lenger. Mister knapt en halv time av arbeidsdagen og litt omsetning på kunder som ikke kunne vente.

Fortsetter med co-blogging kl 14-17, men blogger ikke men jobber med kurset og administrasjon. Får liksom ikke helt arbeidsro.

Klokka nærmer seg 18 da jeg kjører hjem i kjedelig grå regnvær. Men jeg trøster meg med at det a) ikke er snø og b) det fortsatt er lyst ute og ikke mørk.

Vi har uventet besøk av Markus. Han har hus i Vennesla og er vår beste venn. Mannen som lager mat for kvelden ettersom det ikke var sikker når jeg ville komme hjem.

Det er egentlig ikke tid til å drive med enda et nytt prosjekt – men jeg selv med på et kurs av en Kickstarter i Somba – beste Jacqueline har en patchworkbutikk på tysk-nederlandske grensa og har kurs på trekanter. Nei, jeg lærer ikke noe nytt, men så gøy å sy litt igjen. Måtte kjappe legge ut trekanter og bestemme meg for hvordan de skal sys sammen en annen dag.

Vi avslutter dagen sent etter lange gode samtaler om alt mulig.

1 kommentar

  1. Liebe Britta,

    hahaha, der Translator macht aus deinem Stoff-Kurs einen Drogenkurs, ich krieg mich nicht mehr ein! Ich freue mich sehr, mal wieder einen Blogartikel von dir zu lesen und einen Einblick in deinen sehr bunten und abwechslungsreichen Tag zu bekommen. Miss Rosali ist sehr putzig, und natürlich kommt sie an, wenn du noch nicht ganz wach ist. Sonst lohnt es sich ja kaum!
    War schön, mal wieder mit dir durch einen Tag zu gehen. Ich mache mir auch am Abend vorher oft einen Reminder.

    Liebe Grüße
    Silke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Samtykkestyringsplattform av Real Cookie Banner