12 av 12 – mai 2024

En søndag. Jeg er alene fordi mannen er i Tyskland på ferie med mora si, som også hadde bursdag i går.

Jeg våkner på ordentlig med begge kattene sovende ved siden av meg. Sjelden det skjer, for det er jo også sjelden at det er tomt ved siden av meg, haha.

Mens jeg venter på at rundstykkene blir ferdig, rydder jeg ut oppvaskmaskin – noe jeg synes er rimelig kjedelig, men vel…ikke noe å gjøre med det, jeg er jo alene og kan ikke drøye det til mannen er tilbake…

På den endeløse to-do-liste står det å lage putetrekk, strandbag og stor stoffkurv av de nye 3 kanvasstoffene i veldig spreke farger. Strandbag ble ferdig i går kveld, før frokost rekker jeg også putetrekket.

Etter frokost er det en kjapp tur til Pc-en, jeg må markedsføre 17.mai-salg. Jeg har plukket over 200 stoffer og andre varer som er satt ned opptil 50%. Varer ut pinse og jeg håper vi får plass til de nye stoffene som nå ligger litt her og der i butikken.

Det er den fineste solskinnsdagen, men jeg har en del andre ting å gjøre. Jeg er veldig rar på hodet med 6 små fletter, men håret tørket ikke fort nok i går kveld og jeg måtte legge meg med litt blaut hår. Da er det praktisk å få de samlet. Og i dag er det jo ingen som ser meg.

Jeg må endelig rydde syrommet tilbake liksom. Jeg tømte hele greia for å kunne lage noe i det hele tatt, men er langt ifra ferdig med å rydde og sortere. Mye gamle prosjekter som nok aldri kommer til å bli noe. Jeg har jo knapt sydd i år – og i hvert fall ikke hjemme.

Men først må jeg rydde i gangen, der har jeg dumpet noen IKEA-saker. Og ryddingen innebærer at jeg lager enda mer rot først. Noen skuffer trenger en filtmatte for at ting ikke skurrer rundt der inne. F.eks. pasta, ris mm. – skuffen.

På syrommet er jeg veldig uheldig og dytter boksenmed gule knappernåler ned. Veldig glad for at jeg har en forskjellige magnet-nåleputer for å samle det opp igjen. Så klart ramlet ALLE på gulvet, da jeg skulle plukke opp boksen. Typisk!

Fikk sydd det planlagde stoffkurvet – skumplastvatt på utvendig stoff, H250 på innvendig stoff. Mønstret er fra HeatherHandmade.com – gratis mot at du melder deg på nyhetsbrevet. Jeg kuttet 2 bunn og fikk gjort den ene om til en liten glidelåspung. Så klart glemte jeg en liten stoffbit i enden for å gjøre det lettere å åpne den…

Fortsetter å rydde i gangen, som betyr å plukke ut det gamle ribbebunn og putte inn den nye. Vi har nye madrasser som er boxspring, betyr de er så høye at jeg trenger en flat ribbebunn. Så klart må det da støvsuges, når jeg først er i gang, pluss trekke om sengetøy. Fikk bare fikset Ralf sin side med det første. Tok lang nok tid.

Har en liten tur tilbake til fortiden – 1987 – jeg var 15 🙂
21 Jump Street med Johnny Depp ligger gratis remastered på YouTube. Kvaliteten er fortsatt ikke allverdens, men morsomt var det. Er nå på season 2 :-D. Ingen anelse hvor mange det var.

Ble ikke ferdig med rydding, men nyter at det er midlertidig så tomt. Må gå gjennom alle påbegynte prosjekter. Men først må jeg holde siste del av vatt&Innlegg-kurset, så det som ligger på senga hører til det allerede.

Og vipps var dagen gått. Jeg kunne fint ha hengt på en dag til – finner akkurat litt roen og føler jeg er klar til å angripe den haugen påbegynt. Men vel. Få bare være.

6 comments

 1. Liebe Britta, das sieht so richtig froh und lebendig bei dir aus. Ich verstehe nicht, was du geschrieben hast, aber die Bilder sprechen für sich. Danke für den kleinen Einblick in deinen bunten Tag.
  Herzliche Grüße Heike

  1. Hei Heike,
   danke sehr. Oben in der rechten Ecke ist ein kleines Dropdown-Menü wo du verschiedene Sprachen zum Übersetzen wählen kannst 🙂
   Grüsse zurück, Britta

 2. Liebe Britta,

  solche Tage finde ich richtig gut, das war bei mir letztes Wochenende so. Danke für die Idee mit dem Stoffkorb, den finde ich richtig hübsch. Ist aber auch ein toller Stoff!

  Schön, dass du bei 12 von 12 mitgemacht hast.

  Liebe Grüße,
  Silke

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cookie Consent with Real Cookie Banner