12 av 12 – januar 2023

En nokså intetsigende dag i livet av en sykemeldt med knapt noe arbeidskapasitet. Fikk først med meg at vi har den 12. etter å ha vært våken i noen timer.

Flerfarget langhåret katte som ligger på seng.
Ble vekket kl 4.30 av Miss Rosali fordi det var tomt for tørrfôr. Fikk ikke sove etterpå og sto opp kl 7. i ytterst dårlig humør (ikke i bilde).
En haug ferskavasket tøy som må brettes og som ligger på en seng med fersk sengetøy.
Jeg gikk tomt for tøy og måtte vaske. Siden samboeren er på messe i Tyskland ble det stor-vaskdag inkl. nytt sengetøy. Og ja, vi har ikke lik sengetøy, fordi vi liker forskjellige ting. Min sort-hvite er selvsydd av Kaffe Fassett bakstykkestoff. Nydelig bomullssateng.
Innsyn i en skuff med masse rotete kabler og papir.
‘Hurtigrydding’ på skrivebordet fordi vaskehjelp har meldt ankomst kl 11. Jeg gjør det ikke alltid, men akkurat for tiden har jeg lite energi og må velge hva jeg skal gjøre.
Detajlbilder av et lappeteppe i lilla og grønne batikkstoffer
Jeg går til syrommet og quilter et batikkteppe til butikken, mens vaskedama vaskebyrået vasker.(egentlig alle 2 uker, men hun har vært syk og det var jo jul. Hun er gull verdt og sparer samboeren og meg for mye krangel :-))
Bilde av bladet Patchwork Professional og en skål med kesam og banan til lunsj.
Ble sånn ca kl 14 med lunsj fordi jeg ikke ville være i vei. Banan med kesam og solsikkefrø pluss et ulest quilteblad fra i fjor som jeg fant under rydding.
Bilde av en bærbar PC med stor skjerm ved siden av på et skrivebord.
Jeg må ta en titt på e-post og rydde og fordele mail i økonomi, må svares, vil leses – det er prioriteringen og jeg får en tom innboks hver kveld. Blitt flink til å slette også. Måtte også holde på med litt regnskap.
En hånd som holder en penn og skriver en to-do liste.
Fordi jeg glemmer så fort for tiden må jeg lage plan for i morgen. Kiropraktor, kjøpte kattemat og regnskap er mest viktig – så får jeg se hva jeg rekker ellers.
Skjermbilde av en påbegynt blogg-innlegg for desember 2022
Uten særlig mer energi prøver jeg å skrive videre på tilbakeblikk desember…gir opp fort, hjernen er helt lamslått og jeg stirrer bare på skjermen.
En lang kniv som skjærer et stort stykke ost av en 3-kilo-blokk med Gouda.
På jakt etter middagen i kjøleskap oppdager jeg at 3-kilo blokka med Gouda fra Tyskland enda ikke har kuttet seg selv – så det skal jeg få til. Hvitløk i bakgrunnen måtte også hakkes og fryses for å ikke bli dårlig.
Skjermbilde av tittelen fra DVD-en 'The fast & the furious 7'
Mens ‘må-spises-asap’-grønnsaker steker i ovn, velger jeg en film. Fast & Furious 7. Kommer 38 minutter på vei før telefonen går og jeg prater i nesten 2 timer med en venn.
Mønstervlies og mønster Minikrea 115 - en quiltet toalettmappe
Mens jeg prater i telefon klarer jeg endelig å tegne av Minikrea sin quiltet toalettmappe. tror jeg sa kanskje litt ofte ‘hm, ja’ i telefon uten egentlig å ha fått med meg noe. Kremt.
To søppelbøtter som står ved veien i mørket.
Mens jeg holder på å ta pysjbuksa, kommer jeg på at det er min jobb denne uken å sette ut søppelbøttene. Samboeren er jo bortreist. godt at det er stille i gata og jeg kan faktisk gå ut i pysjbuksa :-D. Det ingen ser…god natt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cookie Consent with Real Cookie Banner