12 av 12 i september 2022

En ekstra lang dag utover det som er helt vanlig som skal gi 12 bilder på 12 i september. Det er mandag og Vanja er på ferie – betyr alle nettbutikk-ordre er mine, i tillegg til at vi drukner litt i nye stoffer.
Men bedre er det, for hadde jeg dokumentert 11. hadde det vært en nokså kjedelig søndag med ingenting å se på. Og 13. er nettbutikken tilbake til en normal dag og det er enda mer administrasjon.

Bilde av ei bordplate med mange ark på som inneholder nettbutikkk-ordre.
Jeg starter dagen kl. 8.30 i butikken med å printe ut plukklister til ordrene fra helgen. Sorteres litt etter ‘tema’, f.eks. det som kun er mønster, det som er lappesøm og annet.
Selfie av en kvinne foran en pc-skjerm der det foregår undervisning.
KL. 10 tar jeg en liten pause for å bli med på ukes-tema i The Content Society, min tysk blogg-opplæringsprogramm hos Judith fra Sympatexter. Dessverre er dataforbindelsen som så og jeg må avbryte.
Bilde av baksiden av en stoffrull med leopard-pels. En saks ligger på stoffet.
Det er noen imitert pels i dagens ordre, og det tar ekstra med tid. Pels må klippes fra vrangen direkte under baksidestoffet for å ikke kappe av pelshårene. Betyr også at jeg må brette ut hele rullen for å få en rett linje.
Bilde av ei skive brød med banan på, en skål med grønne druer og en flaske Cola.
Frokost blir til lunsj, fordi det er allerede kl 13. Men jeg måtte bare bli ferdig med alle ordre for at Bettina i pakkingen kan gjøre jobben sin i ro og fred.
Bilde en en garasje med en vaerbil foran en port.
Stikker over en tur til naboen i Xpressprint fordi vi skal gå over noen utkast for skilt vi mangler i butikken. Vi deler bakgården og jeg slipper å gå rundt hele kvartalet.
Bilde av mange fargeriker stoffruller stående i en butikk.
På vei tilbake beundrer jeg de nye fargene av Heavy Washed Kanvas og vet, dette må ut på nett asap, fordi jeg skal på ferie snart.
Kvinne med en stoffrull i hånda og flere stoffruller bak sitter foran en Pc of ser litt oppgitt i kamera.
September er hovedmåned for varelevering av høst-/vinterstoffer. Jeg legger en haug med French Terry og Isoli ut i nettbutikken.
Bilde i et lager. En tralle med to stoffruller der den ene har ramlet ned.
Boblestoffet nekter samarbeid og alt ramlet ned tralla. Hver rull må bæres for seg selv i butikken til hylla. Jaja, får bare gjør det. Det er allerede etter stengetid, jeg er alene.
Bilde av et stort bord der det ligger mange stoffruller med julemotiver.
Fordi jeg er lei å være uten sort pakketralle legger jeg alle nye julestoffer sortert etter tema på video-bordet. Blir nok ikke sendinger herfra med det første.
Bilde av bærbar pc med stor skjerm ved siden av som viser et puzzlespill.
Da jeg kommer hjem kl 19 er maten ikke ferdig, samboeren hadde en plan. Jeg henger litt foran pc-en for å tømme hodet på et puzzlespill.
Bilde av en tallerken med squash-omelette med skinke.
Samboeren fant et oppskrift på squash-omelett med skinke. Ble ganske så god med noen brødskiver under. Ble sen middag, men glad at ikke jeg måtte lage den.
Bilde av en pc-skjerm som viser Vipps oppgjørsrapporter.
Kvelden avsluttes med litt regnskap. Juli/august-rapporter må leveres. Siden det kan betales med Klarna, Vipps og Paypal i nettbutikken betyr det at jeg må logge inn alle steder for å hente ut rapporter. I tillegg er det kontanter og rapporter fra betalingsleverandør til terminalen i butikken.

3 kommentarer

  1. Nei, å drive butikk er ingen 9til4 jobb! Du er flott som står på, håper du har litt fri iblant! Jeg hadde planlagt et besøk i butikken i sommer, men resten av familien ville dessverre bare til Sørlandsparken! Og vi vet jo hvilken butikk som finnes der. Ergerlig, for jeg vil mye heller støtte din butikk! Vi var ikke i Kristiansand en eneste gang, enten var det for varmt eller så hadde vi ærend andre steder. Det betyr som regel Mandal. Og nå er det høst og vi kommer neppe til Sørlandet mer enn en kort tur for å stenge hytta. Men neste år, da kommer jeg! Masse hilsener og ønsker om en god jul til deg, Britta.

    1. Takk Lise-Lotte, for at du tar deg tid til en kommentar. Det kommer en ny vår og sommer og nye muligheter. Jeg kan bare anbefale Kristiansand-sentrum, det er blitt sykt fint med mange fotte butikker og veldig bra utvalg i restauranter. Sandens kjøpesenter for de som er glad i klær, med Clas Ohlson og Kjell.com i underetasjen for de andre 🙂 Og Torvkvartalet med Zara og annet er også flott.

      En fin høst ønsker jeg, Britta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Samtykkestyringsplattform av Real Cookie Banner