12 av 12 i juli 2022: en helt vanlig arbeidsdag

Britta foran Pc-skjerm

12 av 12 er et format fra gamle dager der mobiler med kamera var noe nytt. Jeg tror det ble startet av noen i England eller USA, og det er nok ikke mange lenger som gjør det – dokumenterer den 12. i hver måned med 12 bilder fra dagen.

Jeg må minne meg selv på flere ganger underveis at jeg må ta flere bilder for å ha til kvelden. Tenker en del på at dette ikke er særlig spennende å se på eller lese. Men kanskje er det nettopp det, og det er vel det de fleste av oss har – helt alminnelige dager med helt alminnelige rutiner og ting som må gjøres.

Britta foran PC med bruksanvisningen til selve innlegg - 12 av 12. Den 12. hver måned beskriver 12 bilder dagen.
Starter dagen med å lese bruksanvisningen om hvordan jeg lager 12 av 12. Å være med på TheBlogBang fra Sympatexter gir meg en skikkelig boost, men krever også en del tid.
Stort bord med mange ting på, blant annet 4 biter stoff
Skal ta tak i rotet på video-kursbordet, og begynner med å legge rester av møbelstoff ut på nett. Må ta nye bilder, fordi dette var et produkt med varianter, og bare bilder av hele farge-sortiment.
Gjennomsiktige kantlist settes på kanten av en Kalla-hylle. De skal inneholde prisskilt når ferdig.
Dette er noe som heter ‘datalist’ og var det siste som manglet i butikken for at det nå er slutt på manuell prising av varer. Vasket hele raden med 4 Kallax for å sette disse på kanten oppe og inni.
En hylle med glidelås i metervare og et skilt på toppen som sier 'glidelås metervare'.
Skilting er noe som vi har en del å gå på. Dette er heller ikke perfekt, men bedre enn ingenting. En midlertidig løsning til vi har funnet ut hvordan det skal se ut. Fikk i det minste laget noe ferdig og satt det opp – en ting mindre på bordet.
En fot som går på stein på gata
En kjapp tur til Brilleland for å endelig hente a) nye briller, b) gamle solbriller med nye glass og c) levere brillene jeg har på nesa fra meg for å få inn nye glass.
Kvinnehode med solbrille
Nokså skuffende fikk dem bare solbrillene til. Glasset i de nye brillene, pluss det de bestilte til mine gamle briller er dessverre feil, og gjør at jeg blir svimmel. Fikk ny time neste uke for å måle på nytt. Bestille nye glass og prøver igjen. Huff.
Gitterboks på hjul med pakker i som ikke ble hentet.
Et sikkert tegn på at det er ferie er når PostNord glemmer å hente pakkene. Det kom noen kl 10 og skulle hente noe vi ikke visste noe om. For å så IKKE komme tilbake på ettermiddagen for å hente dagens nettbutikkordre. Typisk!
Ferdig ryddet stort bort, samme som for noen bilder siden.
Klarte å tømme bordet til ettermiddagen. 3 ting igjen – kutte opp stoff, lage et produkt ferdig som mangler info på venstre siden – legge mønster fra AnnAKa og Bente Malm på salg. Vi har laget oss et sortiment vi har tro på og skal ikke lenger føre alle mønster.
Veldig rotete pult med PC og mange ting på
Finner ikke plass på bordet til mønsterboksen. Bestemmer meg derfor å rydde ganske så kjappt. Planen har vært å flytte PCen til høyre side og bore hull nede i kabelkanal for å gjemme bort noen kabler. Skal bare…
Veldig ryddig pult med PC og lite ting på.
En time senere, en runde med støvsuger og mange minutter med kabel-virrvarr-sortering senere. Jeg sier meg fornøyd for dagen og går hjem.
Sortbrun katt som ligger på kvitteringer.
“Å gå hjem” og “kveld” er 2 forskjellige ting. Etter middagen er det litt administrasjon. Vrimlekatten liker ikke den midlertidige erstatningen for kattesenga (et pledd) – pakka fra Zooplus ble jo borte. Målrettet ligger hun derfor på kvitteringene mine, mens jeg holder på med regnskap.
Skjerm med puslespillbrikker fra Microsoft Jigsaw
Kvelder med lav energi brukes til å dille litt med puslespillbrikker på skjerm (Microsoft Jigsaw). Det går helt fint. De ligger riktig vei. Mamma smittet meg da jeg var på besøk sist.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cookie Consent with Real Cookie Banner