12 av 12 – februar 2024

Bedre litt enn ingenting, en måned er gått, merkelig nok er det IGJEN den 12. – det gikk jo fort. Så, siden jeg puttet datoen inn i telefonen med en varsel direkte etter vekkerklokka, så husket jeg faktisk for det meste å ta bilder av en helt allminnelig dag.

Ja, klokka er etter 8, det er faktisk allerede en del mer lys på morgen og Miss Rosali synes at jeg ENDELIG kunne stå opp for å fikse maten hennes!

Første dag tilbake på jobb etter 11 dager borte (sytreff og fjern-kontor i Tyskland). Kan ikke si at jeg er i overkant begeistret. Alle har vi hodepine og da er det jo ikke lett å yte særlig.

Jeg prokrastinerer litt og rydder på symaskinslager ved å endelig sette på magnetskilt med modellnavn på. Ellers er det umulig å huske hva som står på den plassen når maskinen er solgt.

Rundt lunsjtiden må jeg levere bilen til verksted. Allerede på turen ned til Tyskland begynte motoren til spyleveskepumpe gå bananas – tisset ut spylevann selv med nøkkelen tatt ut av bilen. Bilbergeren i Tyskland koblet den ut (for at ikke batteriet gikk tomt), nå får dem feilsøke her i Norge.

Tilbake med en leiebil MÅ jeg endelig spise noe, stekte nudler fra Asia-butikken på baksiden av lokalet vårt. Ikke langt å gå.

På ettermiddagen setter jeg meg endelig ned for å sjekke opp en maskin kunden mener feiler noe. Med ny nål, pluss innstilt på allminnelig trådspenning tester jeg alle stinglengder (rettsøm), prøver på bomull, imitert skinn, heavy washed kanvas og dongeri. På dongeri også med ekstra sterk sytråd. Jeg quilter en bit frihånd. Jeg tester med spolehuset som er i maskinen, men også med den vi har i butikken for å se om det er forskjell.

Vi har fått en del Onion-mønster av en kollege som ville bli kvitt de. Disse har vi selv ikke i sortiment lenger, så det må vi legge ut, men jeg orker ikke i dag. Har bare fikset på fyll.

Hjemme igjen trenger våre 2 og naboen (som nylig var til dyrlegen og etter 4 år viste seg å ikke være en Diego, men en Kiara, lol, men det er en annen historie) – litt mat og oppmerksomhet.

Jeg bare trenger en pause først med litt magefyll for å ikke bare begynne å spise alt mulig i nærheten.

I en halv time glor jeg inn i kjøleskapet uten å kunne bestemme meg for noe. Mannen er overraskende på jobbreise og jeg må fikse meg middag. Til slutt ble det en del av laksen og spaghetti – orker ikke noe komplisert.

På kveldens to-do-liste står det en live-sending med Gry Sinding (som jeg kun hører på med et øre fordi jeg føler at jeg har hørt det veldig mange ganger før) og jeg gir tilbakemelding på noen sine landingpages som også går med på Kickstart.

Klokka er allerede langt mot midnatt, da jeg bestemmer meg for å se gjennom ukas Kickstart-videoer. Heldigvis er det kun noen få og alt dreier seg om å markedsføre vårt gratis onlinekurs vi har jobbet med de siste 4 ukene.

Jeg avslutter kvelden med en følelse å ikke har fått til noe særlig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cookie Consent with Real Cookie Banner