12 av 12 – april 2024

En nokså interessant dag starter langt fra normalen. Jeg må nemlig opp skikkelig midt på natta kl. 4.30 for å reise til Tyskland til arrangementet fra The Content Society.

Kl. 6.10 går flyet mitt til Amsterdam. Så klart var E39 stengt pga tunnel-vedlikehold, grrr…måtte kjøre via UiA og ble litt stresset. Heldigvis kom bemanningen for flyet samtidig som jeg. 😀

Kl. 9.07 – fly Amsterdam-Stuttgart. Nytter ikke å ha komfortklassen – som jeg ble tvunget å betale ekstra for i går kveld, fordi ingen vanlig sete var ledig. Først inn i bussen, sist ut.

Kl. 12.19. Jeg har for lengst tatt av jakka og også genseren. For norske forhold et det definitivt sommer her nede. Jeg koker litt i sola, siden hotellrommet så klart ikke er ferdig.

Vet ikke om det er den riktige plassen, men sist jeg var i Stuttgart var 1986. 😂. Min fadderonkel bor i nærheten og jeg var på ferie der som 14-åring. Jeg var blodfan av Madonna og 30.juni 1986 kom plata ‘True Blue’. En stor reklamebuss kjørte gjennom mange tyske byer og skulle være i Stuttgart mens jeg var der, så jeg reiste alene med t-bane til sentrum og hang rundt bussen hele ettermiddagen. Jeg kjøpte sikkert noe fan-artikler, men husker plutselig at jeg var der så lenge at jeg til slutt, da de pakket sammen, fikk en stor poster i gave fordi den var skadet i kanten. 😊

Jeg tilbringer nesten en time hos Thalia, en bokhandel med hele 4 etasjer! I’m in love! Jeg går rundt og se på alt og fryder meg over utvalget og bokprisbinding som gir stabile bokpriser som er like alle steder og setter en brems på prisdumping. Skravler litt med en av de ansatte, søker etter noe som ikke finnes og stopper også opp i musikkbok-avdelingen. Den boka her vil jeg lese en dag og jeg funderer over hva egentlig skjedde de dagene, da vi ikke heiet på kvinner som gikk sin vei, men satte de opp mot hverandre. Britney Spears, Christina Aguilera, Taylor Swift og flere.

Kl. 14.05. Min venninne Silke ankommer og vi finner oss en skikkelig god Is-cafe. Før vi stikker kl 16 til hotellet for å hvile bittelitt før den store middagskvelden sammen med mange andre som er med på TCS-treffet.

Deja-vu på hotellrommet somm er klisslik det rommet jeg hadde for 3 uker siden i Köln , da jeg var på hobby messen.

Kl. 18. Folk samler seg. Bak meg Pia og Sylvia, begge felles Kickstarter. Stående i bakgrunn er Nadine fra Mrs. Coast to FIRE og Sandra som driver med Human Design. Dette er begynnelsen av en fantastisk kveld med innmari mange gode samtaler og selskap. De fleste her driver for seg selv i et mangfold av fag og likevel har vi mye til felles. Jeg elsker nettverk!

Da jeg skal betale oppdager jeg tilfeldig, at bankkort og hotellkort er nesten like. Heldigvis det jeg det nå og ikke når jeg står foran rommet 🤣

Kl. 22.00. Temperaturen er fortsatt høyt og det føles som slutten av juni. Sentrum vrimler av liv og det har jeg faktisk savnet. Det er ulemper med å bo i en liten by som Kristiansand (sorry, not sorry. Det ER fortsatt en liten bygd der det skjer lite ute utenom sommermånedene).

Kl. 22.15. På vei tilbake til hotellet stopper vi litt ved slotts’parken’, for at Karin kan ta bilde av en blomst. Og siden det er mørk må min telefon-lommelykt belyse ‘scenen’. Det ble en dritfin bilde faktisk.

Kl. 23.57. Jeg avslutter kvelden med å lese litt i en ny liten bok jeg kjøpte tidligere på dagen. En bok om å gjøre ting og om hva som skal til for å begynne, holde ut og avslutte. Veldig passelig for tiden.

5 comments

 1. Hallo Britta,
  das war ein echt langer Tag für dich, Wahnsinn, was da alles reinpasste.
  Ich freue mich, dass ich dich am Samstag live kennengelernt habe!
  Und wenn du wieder mal in Köln unterwegs bist, melde dich gerne, Bonn ist ja nicht weit 🙂
  Viele Grüße
  Nicole

 2. Liebe Britta,
  So ein schöner Tag, den ich zum Teil mit dir zusammen erleben konnte! Toll, was du alles im Buchladen gefunden hast, einschließlich schöner Erinnerungen.
  Viel Spaß noch in Stuttgart,
  liebste Grüße,
  Silke

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cookie Consent with Real Cookie Banner